Vlucht vertraagd, wat kan ik doen

?c=27053&m=1456792&a=143037&r=VluchtVertraagd&t=custom Toerisme Europa - Vlucht vertraagd

Was je vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt? Dan heb je recht op een schadevergoeding van € 250,-, € 400,- of € 600,- per passagier. Deze rechten zijn in de Europese wetgeving vastgelegd. De hoogte van de vergoeding is niet afhankelijk van de prijs van je vliegticket maar van de duur van de vertraging en de afstand van de vlucht.

De luchtvaartmaatschappij is wettelijk verplicht de schadevergoeding aan je uit te betalen, maar zal dit doorgaans weigeren. Vlucht-Vertraagd helpt je hier graag bij, en bieden juridische ondersteuning waar dat nodig is.

Indienen in 3 minuten…
Direct weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding? Controleer nu binnen 3 minuten en zonder verdere verplichting op hoeveel vergoeding je vlucht mogelijk recht geeft. Het team van experts beoordeelt je rechtspositie en zorgt er vervolgens voor dat je de schadevergoeding krijgt waar je wettelijk recht op heeft als de vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is. Ook als je je aansluitende vlucht, door een vertraging, annulering of overboeking van de eerste vlucht, hebt gemist.

Lees meer over dit onderwerp op Vlucht-Vertraagd